HTML

Hasplasztika

2010.04.12. 11:17 Plasztika

 

 

Legtöbb esetben szülést és jelentős fogyást követően jelentkeznek hasplasztikai műtétre. .A megereszkedés fokától függőenlehet kialakítani a műtéti tervet jelentős lógás esetében köldökáthelyezéses teljes hasi plasztikát a javaslat, melynek során a striás bőrfelesleg nagy része vagy teljes egésze eltávolítható, a bikini vonalában ill. a köldök körüli hegek visszahagyásával. 

 

 

Kisebb megereszkedés esetében

 

a bikini alatti heg visszahagyásával a köldök körülvágása nélkül is megfelelő esztétikai eredményt érhetünk el.Mindkét bebavatkozást szükség esetén hasfali helyreállítással kombinálhatjuk amennyiben a két hosszanti hasizom eltávolodott egymástól, vagy sérvet észlelünk.

 

 

Teljes plasztika esetében

 

a műtét után a köldök és a metszés között érzészavar léphet fel ami idővel helyreáll. A megfeszítés miatt esetlegesen kiszélesedett heg korrekcioja a későbbiekben elvégezhető akár helyi érzéstelenítésben is.6 hétig javasolt a haskötő viselése 20 napig alvadás gátló injekció adása. Varratszedés 14-15 nap.

Szólj hozzá!

Címkék: plasztika has hasplasztika

A bejegyzés trackback címe:

https://hasplasztika.blog.hu/api/trackback/id/tr441914045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása